Örtvandring

Få kunskap och dela erfarenheter om hur vi kan använda växter/örter som finns i vår närmiljö. Vi plockar växter och samtalar kring hur de kan användas. Kanske gör vi en smoothie eller en sallad. Vi lär av varandra. Spännande möte, trevlig samvaro och ny kunskap

Vi träffas i trädgården hos läkeörtspedagog Carina. Utan att lämna trädgården kommer vi att hitta ett flertal intressanta växter och samtala kring växternas användningsområden. Deltagarnas olika erfarenheter av att använda naturen som skafferi och apotek blir vår gemensamma utgångspunkt. Vi plockar växter, vi smakar, gör the, en smoothie eller sallad, kanske fotbad eller handbad.

Det handlar om att lära av varandra, njuta av trevlig samvaro och spännande möten. Kunskap möter nyfikenhet, ung möter gammal, olika kulturer med skiftande traditioner får möjlighet att ta del av varandras frågor och svar.

Max 15 deltagare per tillfälle. Anmälan till carina.jarhall@me.com

Denna örtvandring arrangerades vid tre tillfällen 2017. Den går fortsättningsvis att beställa efter överenskommelse med Carina Jarhall, se ovan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.